29/07/2013

Himos part 1

DSC_0373_Fotor
DSC_0371
DSC_0394
DSC_0387_Fotor
DSC_0404_Fotor
DSC_0398_Fotor
DSC_0396_Fotor
DSC_0388
Hyvä kun ollaan edes ensimmäisestä reissusta kotiuduttu, niin taas on uusi matka edessä. Viime viikko vietettiin Himoksella ja tällä kertaa suuntana Länsi-rannikko ja pieni pikamatka Tukholmaan. 
Himoksella vasta viimeiset päivät olivat ihan huippuja. Ensimmäiset neljä päivää satoi vettä, oli kylmä ja ei oikein huvittanut tehdä mitään. Voisin laskea suoritukseksi, että sain katsottua Gilmoren tyttöjen ensimmäisen tuottarin ( mun jokakesäinen perinne on katsoa kaikki tuottarit ). 
Mutta tässä kuitenkin niiden nättien päivien kuvasaldoa. Meillä oli pyörät käytössä ja käytiin tutkailemassa lähimaastoa. Himos ei ollut ehkä se kaikkein henkeäsalpaavin paikka, enkä välttämättä menisi sinne uudestaan, mutta siitä täytyy pistää plussaa, että meidän mökki oli aivan järven vieressä. 
Ensimmäinsen viikonlopun ajan siellä päin oli Suviseurat ja seuraavana Pipefest. Viimeisestä voittekin päätellä sen metelin määrää, kun mökki oli aivan leirintäalueen vieressä. Viimeisenä yönä ei tullut nukuttua.

Pääosin oli kyllä silti ihan hauska loma, mutta odotan tätä viikkoa hieman enemmän. Tänään on suuntana Turku ja miniristeilylle Tukholmaan, jonka jälkeen mennään moikkaa mun siskoa Poriin ja loman päätteeksi yöksi Naantaliin. Harmikseni en saanut porukoitani ylipuhuttua muumimaailmasta :( 

No comments:

Post a Comment

English/Finnish/German