02/08/2013

Huipulla tuulee

DSC_0243_Fotor
DSC_0257
DSC_0259
DSC_0255
DSC_0266
DSC_0265
DSC_0264
DSC_0274_Fotor
DSC_0280
Himos-kuvat jatkuvat. Ensimmäiset päivät olivat sateisia ja tuulisia ja viihdyin mielelläni villatakissa. Ajettiin Himoksen huipulle ihailemaan maisemia. Lahonneita puita, kelomökkejä, pelkkää hiljaisuutta, autiot hiihtohissit - hetkeksi sitä jopa unohti, että oli vain reilu 200km kotoota. Suomen luonto on niin mielettömän kaunis karuina, harmainakin hetkinä. 

Tänään kotiuduttiin Länsi-rannikon reissulta ja huomenna ollaan taas pää kolmantena jalkana menossa. Tällä kertaa tosin vain yöksi tädilleni ja tekemään töitä ( ehkä hieman rentoutumaankin ). Pori ja Naantali olivat todella kauniita kaupunkeja ja oli kiva päästä näkemään nekin. 

Translation:
Some pictures from the first days in Himos. The weather was a bit chilly and windy, but the place was beautiful - from the top anyway. There wasn't a lot to do, but I loved the view. We drove to the top that was completely empty and dead. I didn't see a single person or movement there. Even on the grey days, finnish nature is so so beautiful. I never get bored of it. 

No comments:

Post a Comment

English/Finnish/German