09/08/2013

Turku-Stockholm-Turku

DSC_0451
DSC_0443
DSC_0441
DSC_0480
DSC_0478
DSC_0469
DSC_0491
Meillä oli ilmojen suhteen aika huono onni, kun oltiin meidän kahden viikon reissulla. About 75% ajasta satoi tai oli vain harmaata. Kun edessä oli risteily Tukholmaan ja takaisin, odotettiin innolla maisemia, mutta tuossa sumussa ei pahemmin mitään nähnyt. Turun ja Tukholman saaristot on niin kauniita, mutta päästiin niistä sentään nauttimaan viime kesänä, jolloin käytiin Ruotsissa tosin Helsingistä.
Mä oon vähän jäljessä näiden postausten kanssa, mutta tuntuu ettei oikeen koskaan oo aikaa. Adamkin lähtee jo sunnuntaina ja mulla ei oo mitään hajua, mihin kaikki aika on kadonnut. Mullakin on enää 3 viikkoa jäljellä. En oo vielä valmis palaamaan Englantiin. 

Translation:
A couple of weeks ago we went for a little cruise to Stockholm and back. We all were really excited and wished for a great weather, but unfortunately, that didn't work out as we planned. It was raining, grey and misty - you could barely see in front of you. We have been quite unlucky with the weather here, but now it has been alright and I hope it stays like that. 

2 comments:

English/Finnish/German