06/07/2013

July randoms

DSC_0007
DSC_0013
DSC_0020_Fotor
DSC_0032_Fotor
DSC_0026
Heinäkuu on alkanut erittäin mukavasti. On ihanaa olla lomalla, kun sää on tälläinen. Tyypillisesti tänne iskee 'helteet' juuri, kun lähden Suomeen ( nyyh ). Ja saletisti Suomessa mennään miinukselle ja lunta tulee vähintää viikon putkeen. Suomessa on ollut niin ihana kesä ja oon mielettömän kade siitä, koska samaa ei voi sanoa täältä. 
Käytiin leffassa katsomassa This is the end, joka oli ehkä erikoisin ja pimein elokuva aikoihin. Plussaa ehdottomasti siitä, että lopussa esiintyi bäkkärit. 
Eilen oltiin meidän ystäväpariskunnan luona syömässä isommalla joukolla ja oli taas niin hauskaa, ettei ois millään malttanut lähteä pois! 
Huomenna pitäisi varmaan aloittaa pakkaaminen, sillä lento on maanantaina. Iik!

Translation:
July has been great so far. Enjoying the warmth and sun - typically just before I'm leaving it's starting to get summery. This week me and Adam went to see This is the end at the cinema and it was the strangest movie I have seen in a while. Still worth it though. 
Last night we went for a dinner at our friends' house and it was so nice we didn't really wanna leave. There are moments when I wish we could live a bit nearer to them ( like walking distance away ), so I could see them more often. 
Tomorrow I should probably start packing as my flight is on monday! So so so excited!

No comments:

Post a Comment

English/Finnish/German