11/05/2013

Polttarit

Viime viikon launtaina suuntasin Bournemouthiin poikaystävän siskon polttareihin. En oo koskaan ennen ollut polttareissa, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. Ilta oli todella rauhallinen, ei ehkä mitä voisi kuvitella, mutta hauskaa oli.
Ainoa asia, mistä en tykännyt, oli ravintolan valinta. Täynnä mereneläviä. Ja se kauhea käry. En voi sietää mereneläviä - kaloista syön vain tonnikalaa. Joten tuolta ei hirveästi mulle mitään herunut. Enkä edes voinut katsoa muiden syövän, koska teki pahaa. Mun kanssa on hirveä lähteä syömään. Oon aika nirso, enkä voi edes katsoa muiden ihmisten ruokaa, jos niissä on jotain erikoista.
Mutta pari lasillista viiniä ja skumppaa piti mut erittäin tyytyväisenä, ja Adamin siskon takiahan sinne mentiin. Ja sää oli kerrankin mieluisa. Oli ihanaa katsella merinäköalaa. En ollut koskaan myöskään ennen käynyt Bournemouthissa, joten tämä oli erittäin mieluisa vierailu. Mahtava paikka päästä kuvailemaan ja ensimmäinen paikka Englannissa, missä oon törmännyt hiekkarantaan !

No comments:

Post a Comment

English/Finnish/German