04/05/2013

Kevään ensimerkkejä

Kuvia parin viikon takaa, jolloin kevään ensimmäiset merkit alkoivat näkyä. Päivä oli ihanan lämmin ja sen jälkeen ei ole oikeastaan tarvinut käyttää sukkahousuja uniformun housujen alla ( mulle ihan mieletön saavutus ). 
DSC_0515
DSC_0516
DSC_0523
DSC_0521
DSC_0520
DSC_0528
DSC_0535
DSC_0542
DSC_0546
DSC_0554
Oltiin kävelyllä jossain tässä ihan lähistöllä. En nyt muista ollenkaan paikan nimeä, mutta puhutaan siis ihan 30 min säteellä ( autolla ). Tuntuu ihan hassulta, että noinkin läheltä löytyy näin mahtavia maisemia. Tämä alue, missä asustellaan, ei ole sitä Englannin loisteliainta aluetta eikä yhtään näkemisen arvoinen, ellei meidän rantaa lasketa ( mutta hienompiakin paikkoja on tullut nähtyä ). Musta muuten tulisi aivan loistava myyntimies. 

Katala mies kun ei ole ennen mua minnekään vienyt. Nautittiin tuoreista hedelmistä, auringonpaisteesta sekä älyttömän kauniista maisemista. Täällä on myös nyt lähipäivinä ollut erittäin lämmintä, kuten edellisessä postauksessa taisinkin mainita. Mutta tänään on vähän koleampi päivä. Eihän viikonloppuna voi olla hyvä ilma, senkin hassut !

Nauttikaa viikonlopusta !

1 comment:

  1. Ihanaa englantilaista maaseutumaisemaa ♥ Melkein haistan nenässäni Englannin tuoksun. Ikävä.

    ReplyDelete

English/Finnish/German