04/03/2014

Pink&Grey

DSC_0003_Fotor
DSC_0013_Fotor
DSC_0005_Fotor
DSC_0008_Fotor
Viime lauantaina tuli heiluttua tälläsessä asussa. Aurinko paistoi ja sää oli kaikin puolin täydellinen. Mulla oli jälleen kerran suuntana Southsea ja tiedossa oli illanviettoa ihanien ihmisten kanssa. Käytiin samalla mun luokkalaisen avoimien ovien päivillä katsomassa hänen uutta kauneushuonettaan (kuulostaapa dorkalta näin suomeksi). 

Tykkään käydä tuolla niin hirveästi, ja jos olisi enemmän rahaa olisin siellä varmaan joka viikonloppu kunnes ne kyllästyisi muhun. Oli ihanaa, kun kerrankin päätin jäädä yöksi ja sai vietettyä kunnolla aikaa tyttöjen kanssa. Hengailtiin sunnuntaina Niinan kanssa kattoen kämäsiä tosi tv-sarjoja ja käytiin nauttimassa Garage Loungen lounasvalikoimaa (tai no, minä söin). Tämmöset pikku jutut merkkaa mulle ihan mielettömästi ja tuun sata kertaa iloisemmalle ja energisemmälle tuulelle, vaikka takani olikin pari huonosti nukuttua yötä. Vitsit, että ne asuu kuitenkin sen verran kaukana!

A few pictures of my outfit from the weekend. I headed to Southsea (again) to check out my friend's new beauty room and went for a night out later on. I absolutely love going there, especially when I can stay overnight and really spend time with my friends. 
On sunday me and Niina were just hanging around, watching shitty tv-shows and went for a lunch as well. I wish I could go there more often, as I feel so much happier after. 

4 comments:

  1. Oiii kun oot nättinä! Kivoja kuvai :--) Toi neule on ihanan näköinen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :) Toi neule on ihan parhautta, pehmein ja lämpimin ikinä!

      Delete
  2. No et sä ruma oo ;)
    Mut kato nyt, noissakin kuvis noi hiukset näyttää kivoilt :) Kattellaan sitä mun ja Majan sinne tuloo ny jos mä saisin sitä rahaa, tuodaan Southsea sun luo <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuhan saan suurimman osan tosta punasuudesta häivytettyä niin vois näyttääkin kivalta ;) Ja jooo, raahatkaa ahterinne tänne asap!

      Delete

English/Finnish/German