09/03/2014

February favourites

Better late than never.

Lempi tuote/favourite product:
DSC_0015
L'orealin uudehko ripsari oli mun käytössä helmikuun jokaisena päivänä. Liioittelematta. Mulla on omasta takaa onnettomat, vaaleat ja lyhyet ripset, mutta tän avulla jopa mun ripset näytti tuuheilta ja pitkiltä! Hintakaan ei ole lompakkoaraastava, joten kyllä kannatti kokeilla. 

I used L'oreal's Miss Manga mascara every day in February, and it's honestly the best one I have tried so far. My eyelashes are non existant, but this one made me look thicker and longer, which has made me a very happy girl. Definitely worth the money! Although I don't think it was that expensive.

Lempi hetki/Favourite moment:
DSC_0247
Ehdottomasti Harry Potterin studiolla vierailu. Voisin pistää sen suoraan elämän hienoimpiin hetkiin. Mun sisällä asuu sairas Potter-fani, ja tonne pääseminen oli kuin olisi voittanut lotossa. Niin paljon nähtävää ja opittavaa, niin kaunista. Voi kunpa voisin palata ajassa taakse päin. Toivon, että tulee vielä mahdollisuus päästä käymään uusiksi.

Definitely the visit to the Harry Potter studios in London. Actually, it's one of my all time favourite moments and being able to get there was like winning the lottery. I'm slightly obsessed with Harry Potter, so I wouldn't mind going back in time to that right moment. I hope I will get another chance to see it.

Lempi asuste/Favourite accessory:
DSC_0017
Sain Adamin siskolta tämän kauniin perhoshuivin synttärilahjaksi. Se on jatkuvasti kaulassa - varsinkin nyt kun ilmat ovat lämmeneet.

This beautiful scarf was my birthday present from Adam's sister and her husband. I've been wearing it constantly - especially now it has got warmer. 

Lempi random esine/Favourite random item:
DSC_0019

2 comments:

  1. Mua harmittaa kun kaikki uudet ripsarit on aina vaan normeina, eikä vedenkestävinä versioina byyh! Sen jälkeen kun n. vuosi sitten tein vaihdoksen vedenkestävään enkä kyllä luovu enään siitä mistään hinnasta. Siitä vedenkestävyydestä siis. Miksi voih miksi niin harvasta erikoisemmasta uutuus ripsarista tehdään vedenkestävä :--(

    ps. tuola HP studiolla vierailu ois kyllä niin siistiä!!! Mun sisäinen fani herää aina n. kuukaudeksi jos päätetään kattoa kaikki leffat viikonloppu maratonina jotain viidettätoista kertaa :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä en oo edes kiinnittänyt tuohon asiaan huomiota, kun en oo koskaan lämmennyt vedenkestäville ripsareille.

      Harry Pottereiden kattominen maratoneina on niin parasta. Vähänhän siinä sekoo, mutta.. ;) Jos on mahdollisuutta ikinä päästä käymään tuolla studioilla, suosittelen!

      Delete

English/Finnish/German