09/11/2013

Kauneusrutiineja

Huhheijaa, mikä viikko takana! Koko viikko on mennyt koulurytmiin palautumisessa, ja väsymys on ihan omaa luokkaansa. Melkein kaksi viikkoa lomalla teki hyvää niin iholle kuin mielellekin. Ja koska satun olemaan pikkuriikkisen pinnallinen, piristin itseäni uudella ulkonäöllä (ehkä lienee selvää, ettei kyseessä ole plastiikkakirurgia).
DSC_0002
Oon katsellut tuota järkyttävää reuhkaani aivan liian kauan ja yhtä kauan myös pitkittänyt sen huolenpitoa. Koska on syksy, ja auringosta ei ole tietoakaan, juurikasvuni on lähinnä harmaata punasuuden sijasta. Yritin valita mahdollisimman tumman ja ruskeasävyisen värin, mutta olihan se taas arvattavissa, että se punasuus sieltä puskee esiin. 
DSC_0009
DSC_0054
Onhan tuo yllä oleva huomattavasti parempaan suuntaan verrattuna edelliseen sävyyn ja piristää mukavasti vaaleaa hipiääni. Nyt kun suurin osa pisamistakin on vaipunut horrokseen, jollakin sitä kontrastia on saatava aikaan. 
Ja siitä päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Pysytään nyt vielä tämän postauksen aikana pinnallisuuden merkeissä, ja puhutaan hieman meikeistä. 
DSC_0018
Ylempänä löytyy mun tämän hetken suosituimmat pelit ja pensselit, joilla edellä nähdyn (ja alla olevan) pärstävärkki pidetään inhimmillisenä. En kuitenkaan kuulu siihen kastiin, jonka tarvitsee peittää ihan jokainen huokonen paksulla pakkelikerroksella, mutta tykkään ehostaa jo löytyviä piirteitä. 
Real Techniques puuterihuisku(1) ja Body shopin poskipunasivellin(9) on ehdottomasti lemppareita, enkä tule niitä vaihtamaan.
L'orealin uusi Nude magique-meikkivoide(2) on tähän mennessä parhain meikkivoide ikinä. Ennen tätä hetkeä vannoin vain BB-voiteen voimaan. Vähän Cliniquen Redness solutionia (7) ennen punasuutta häiventämään ja Collection Lasting perfection concealeria(5( peittämään tummat silmänaluset ja äkäset punaset näpyllät ja voilá!
Hieman Body shopin poskipunaa(3) ja Soap&Gloryn ripsaria(4) avaamaan silmiä, niin johan tulee valmista. 
Kulmat harjaan nopeasti harjalla(8).
DSC_0043
DSC_0047
Nails Incin ja Kate Spaden yhteistyössä tehty kynsilakka on tän syksyn ehdoton suosikki! Väri on Soho Silver.

1 comment:

  1. ihana toi sun tukka, it looks like its alive again :P

    ReplyDelete

English/Finnish/German