07/04/2014

March favourites (Beauty edition)

DSC_0029
Kryolan Translucent Powder
On taas ollut sellainen kuukausi, että naama kiiltää ja on kuiva samaan aikaan. Muut puuterit ovat vain saaneet mun ihon näyttämään hilseilevältä ja pakkeloidulta, joten oon onnellisena tyytynyt tähän, joka vain poistaa kiiltoisuuden, muttei varsinaisesti peitä mitään. Mulla on tätä vieläkin tallella parin vuoden takaa, ja se ei varmaan lopu koskaan!

I have had one of those months, where my skin is dry yet shiny. Other powders have just managed to make my face look flaky and cakey, but this one has done the trick. It gets rid off the shine, but doesn't actually cover anything. I have had this for couple of years and it just doesn't seem to end - like ever.

DSC_0031
Maybelline 24HR Color Tattoo Eyeshadow
Hallelujah, mikä tuote! Ajatus voidemaisesta luomiväristä tuntui aluksi hassulta. Miten voidemainen voisi kestää 24h? Mutta kyllä se kestää vaan. Mulla on aina ollut ongelma luomivärien kanssa, kun eivät halua pysyä siellä missä pitäisi ja rasvottuvat helposti ja noin 5 tunnin jälkeen niistä ei ole tietoakaan. 
Tätä laitan sormen päällä aamulla ja vielä 9 illalla se on siellä, minne sitä levitinkin. En voi tarpeeksi kehua tätä luomiväriä ja tuo pinkihtävä on vain niin söpö. Siellä on varmasti moni, joka kammoo mitään punaisen kaltaista silmäalueella, mutta suosittelisin silti kokeilemaan. Ja onhan noita muitakin värejä. 

Holy mother what a product! My first thought of cream based eyeshadows was a bit sceptic. How could something like that stay in one place, without fading? But somehow it just does. It is called 24Hr color tattoo for a reason - it lasts so long and without fading. I have always had problems with eyeshadows. They never last or at least they'll smudge. 
I apply this with my fingertips in the morning, and still 9pm (over 12 hours later) it's still there. I cannot say enough nice things about this product. Definitely recommend it. 

DSC_0046
LUSH Eau Roma Water
Pari kuukautta sitten mun Cliniquen kasvovesi tuli loppuunsa, ja oli aika ostaa uuden. Cliniquen tuotteet eivät kuitenkaan ole opiskelijan lompakolle kovin antoisa, joten oli löydettävä halvempi vaihtoehto. Pitkän prosessin ja tutkinnan jälkeen, päädyin Lushin kasvoveteen. Kärsin todella herkästä ihosta, ja monet tuotteet (erityisesti kasvovedet) aiheuttavat reaktioita, punasuutta ja kuivuneisuutta. Yllättävän moni sisältää alkoholia ja mun jo valmiiksi herkkä iho ei sitä kaipaa. 
Tämä on myös auttanut iho-ongelmien kanssa ja tulee kätevässä suihkepullossa. Noita saa kahdessa eri koossa, ja otinkin kokeiluun pienemmän - ihan vain varmuudeksi. En keksi tuotteesta mitään negatiivistä, joten seuraavaksi ostoskoriin lähtee isompi pullo. Pidän pienemmän pullon tallessa matkustusta varten, sillä se on juuri sen 100ml:n rajalla. Kaiken lisäksi se tuoksuu taivaalliselta laventelilta, jossa itseasiassa on rauhoittavia aineksia. Sopii siis herkille ihotyypeille loistavasti. 

Couple of months ago I finished Clinique's toner, and it was time to get a new one. Unfortunately, Clinique's products aren't really student budget friendly, so I had to find something cheaper yet as good. After a really long process of research I decided to try one of the Lush toners. I had heard good things, and the fact that it doesn't have alcohol at all, is always a plus. My skin tends to be quite sensitive, so I had to be really careful. Most of the toners seems to have alcohol, and my skin definitely won't need it. 
This has helped with my skin problems and as a nice plus, it smells divine. Lavender in it has calming properties, so it's suitable especially for sensitive skin types. 

Garnier Micellar Cleansing Water
Tässä on taas tuote, joka on auttanut iho-ongelmien kanssa. Oon kuullut tästä paljon hyvää, ja halvan hinnan takia päätin pistää kokeiluun - ja millä tuloksin! Mulla oli alunperin suunnitelmana kokeilla Biodermaa, mutta sitä oli hirveän vaikea saada täällä. Tuota siis laitetaan vanulapulle ja pyyhitään naama niillä. Ensin ajattelin sen jättävän ihon samanlaiseksi kuin meikinpyyhkimisliinat, mutta iho tuntuu raikkaalta, eikä tarvitse pesua sen jälkeen. Tekee kaiken minkä lupaa, ja mun iho on itseasiassa ollut terveemmän näköinen aikoihin.

Another product that has really helped my skin. I had heard good things about this, and the price wasn't bad either, so thought I would give it a go - and with what results! I originally wanted to try Bioderma, but honestly, I'm quite happy with this one, so won't be changing it just yet. 
This is so easy to use, you just wet a cotton pad and wipe over your face. First I thought it would leave my face feeling uncomfortable and greasy like make-up wipes, but it actually leaves my skin feeling rather fresh and clean. 
It has helped my skin to look a lot healthier, so it's definitely a game changer in my stash. 

DSC_0040
Seventeen Skin WOW! 3 Way Highlighter
Vielä muutama vuosi sitten mun päivän meikki sisälsi mahdollisesti mineraalipuuterin, ripsivärin ja luomivärin. Pikku hiljaa vuosien saatossa olen oppinut lisäämään tuotteita ruutineihini tekemättä ihostani pakkeloitua. Uusimpana tulokkaana on ihon heleyttäjä. Nimensä mukaisesti tuota voi käyttää kolmella eri tavalla; meikin alla, meikkivoiteeseen sekoitettuna tai meikkivoiteen päällä ikään kuin antamassa hehkua. Mä yleensä sekotan tuota pienen määrän meikkivoiteeseen ja sitten hieman poskipäille ennen poskipunan lisäämistä. Iho näyttää terveemmältä ja hehkuu kauniisti. Mitään Twilight-sarjan säihkettä se ei kuitenkaan luo, mikä toimii tämmöiselle varovaiselle kokeilijalle hyvin.

When I look back several years, my make-up routine had possibly mineral powder, mascara and eyeshadow. But lately I have learnt to add products to my routine without making my skin look cakey. This is the latest newcomer. Although it says you can use it under foundation as well, I tend to mix it foundation and then add a tiny bit of shine to my sheekbones after concealer. 
I love how it gives a nice glow to my skin, yet doesn't make me look like one of the vampires from Twilight. 

No comments:

Post a Comment

English/Finnish/German